مشاوره حقوقی رایگان - قرار نهایی

سلام خسته نباشید برام شکایت کردم به جرم کلاهبرداری اینترنتی
این ابلاغ اومده چیکار کنم من اصلا دادگاه نرفتم فقط پلیس فتا اسلام شهر رفتم
شکايت آن چه مشخص است منظور شاکی صرفا کلاهبرداری می باشد چرا که هک و دسترسی غير مجازی نسبت به سامانه های
رايانه ای و مخابراتی شاکی رخ نداده است و در ما نحن فيه نيز بزه رخ داده تحصيل مال از طريق نامشروع نبوده و کلاهبرداری می
باشد، با عنايت به جامع اوراق و محتويات پرونده و تحقيقات معموله اين دادياری نظر به اين که شاکی خود در اظهارات خويش بيان
داشته که در زمان انجام تراکنش و ارتکاب بزه کلاهبرداری در شهرستان تکاب حضور داشته است و در شهرستان تکاب بوده که اقدام
به واريز مبالغی به حساب مشتکی عنه نموه است، با توجه به اين که محل بردن مال، شهرستان تکاب بوده و خارج از صلاحیت محلی
اين دادسرا می باشد، لهذا صرف نظر از صحت و سقم موضوع مستندا به ماده 116 و 117 و 310 قرار عدم صالحيت به شايستگی
دادسرای عمومی و انقالب شهرستان تکاب صادر و اعلام می گردد. قرار صادره پس از موافقت دادستان محترم قطعی می باشد. دفتر
محترم مقرر است پرونده جهت اظهارنظر به نظر دادستان محترم برسد و در صورت موافقت ايشان با قرار صادره پرونده از آمار کسر
و ضمن حفظ بدل مفيد، اصل پرونده نزد دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تکاب ارسال گردد.
شعبه اول دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان بيجار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرار عدم صلاحیت صادر شده
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرار عدم صلاحیت صادر شده به دادسرای مربوطه ارسال میگردد