مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

با سلام مقداری لوازم خانگی به شخصی از طریق باربری فروختم که بارنامه های آن نیز موجوده او هم چک های متفرقه را به گفته خودش پشتش را امضا کرد و از طریق پست برایم فرستاد بعد که چک برگشت خورد من از صاحب چک و کسی که بعنوان ضامن پشت چک را امضا کرده بود شکایت کردم ولی شخص ضامن رفت و بعنوان جعل و استفاده از سند مجعول از من شکایت کرد و کارشناس هم تایید کرد که امضای پشت چک امضای او نیست و هنگامی که دادسرا مرا خواست با کفیل مرا آزاد کرد حال میخواستم ببینم چگونه باید از خودم دفاع کنم و آیا برایم حبس بریده میشود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمامگه بارنامه با شخصی که چک راازش گرفتید ندارید؟چراازدادسرا درخواست نکردید که مشخصات کسی که چک ها را ازطریق پست ارسال کرده ازاداره پست استعلام کند ؟