مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت فروش خودرو

با سلام
من یک خودرو از نمایشگاه به صورت اقساطی خریداری کردم
به این صورت که هم در برگ سبز خودرو هم در دفترخانه اسناد رسمی 4 دانگ به نام من و 2 دانگ به نام نمایشگاه دار ثبت شده است .
من تمام اقساط ماشین را پرداخت کردم و شخص نمایشگاه دار بابت آن 2 دانگ به من وکالت فروش داده است .
قصد من فروش خودرو به شخص دیگری است
آیا من میتوانم به شخص خریدار جدید آن 2 دانگ وکالت فروش را تفویض کنم و یک وکالت فروش 4 دانگ هم از جانب خودم بدهم ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید که برای فروش خودرو چه کاری باید بکنم
چون مدت وکالت فروش 1 ماه است
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طرف خودت اصالتا و از طرف موکل وکالتا میتونید یک وکالت 6 دانگ به خریدار بدهید یا در مرکز تعویض پلاک بنامش بزنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ حقوقی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفلد وکالتنامه می توانید اقدام نمایید