مشاوره حقوقی رایگان - درمورد پرداخت نیم عشر ثبت

باعرض سلام.
بنده سال92ازروی سند خونه ام ضامن برادرم شدم ازبانک ثامن350م وام میگیره بازپرداختش2ساله،ماهیم10م،کلا3تاقسط میده،چندسال بعدشم بانک ورشکست میشه وکلاتعطیل میشه،خلاصه بعداز اینهمه سال که ازگرفتن وام وسررسیدوام میگذره بالاخره به هربدبختی که بودبرادرم حدودا10روزپیش رفتن تهران دفتری که کارهای بانک انجام میده اونجااصل وسود وامه تمام وکمال براش حساب میکنن که تقریبا560م میشه که مبلغه پرداخت میکنه تمام وام تسویه میکنه،حالابعداز10،12روز بهش گفتن بایدنیم عشرپرداخت کنی
بااین توضیحاتی که دادم خدممتون میشه حساب کنیم که الان چقدرنیم عشرباید پرداخت کنه یابهش تعلق میگیره بعدپرداخت نیم عشربه عهده کسی که ضامن شده بایدپرداخت کنه یاوظیفه وام گیرنده است که وامه گرفته اون بایدبده ممنون میشم جواب بدین،باتشکرازشما

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجراییه علیه هر کسی که صادر شده پرداخت نیم عشر بر عهده وی است .
نیم عشر یعنی یک بیستم مالی که برایش اجراییه صادر شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرداخت نیم عشر برعهده کسی است که اجرائیه علیه او صادر شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اجراییه علیه هر کسی که صادر شده پرداخت نیم عشر بر عهده وی است