مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی خودرو

سلام ودرود وقت بخیر
بنده یه خودرو زانتیا خریداری کردم وقولنامه کردم حدود 20میلیون تومان ثمن معامله گذاشتم برای نقل وانتقال و تاریخی رو معین کردم اما صاحب خودرو سند کمپانی رو نداردوازتاریخ معین هم گذشته است وبرای گذشتن از تاریخ هم خسارتی رو روزانه لحاظ کردم ولی ایشان اسراربه سند تعویض پلاک دارد خواستم بدانم ایا میتوانم تعویض پلاک رو انجام ندهم و به ایشان مهلت بدهم جهت گرفتن المثنی سند کمپانی واگر ایشان امتناع کردن از این امر شکایت مطرح کنم بابت عدم حضور و یا الزام به تنظیم سند در دادگاه لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله اگر سند کمپانی وجود نداشته باشد تعویض پلاک امکان نخواهد داشت و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون برگه کمپانی تعویض پلاک انجام نمیشه