مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول پیش توسط صاحبخانه

سلام
آپارتمانی اجاره کرده ام و اکنول سال آن رسیده است از 2 ماه قبل به صاحبخانه اعلام کردم که سر سال میخواهم خانه را تخلیه کنم چون دارم خانه میخرم.
اما اکنون از دادن پول امتناع میکند و اصلا جواب تلفن نمی دهد نه خانه را برای اجاره گذاشته و نه میفروشد.
در قرار داد هم ذکر شده که در قبال هر روز دیر پرداخت کردن پول پیش توسط موجر روزی 700 هزار باید جریمه بپردازد یا عدم تخلیه توسط مستاجر 700 هزار باید روزانه بدهد.
سوالم این است
سر سال ، این منزل را تخلیه میکنم اما کلید را تحویل نمی دهم. ایا باید برای تخلیه منزل استشهاد جمع کنم مثلا از همسایه ها و بنگاهی که قرارداد نوشته شده؟ یا شخص خاصی هست که به ذهنم نرسیده؟
در ضمن آپارتمانی خریده ام که موجر میداند نیاز شدید به پول دارم و چون پول پیش را نداده مجبور شدم از دیگران قرض بگیرم تا این معامله به هم نخورد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به موجر اظهارنامه ارسال کنید و کلید تحویل دادگاه بدهید و دادخواست مطالبه پول پیش و خسارت قرارداد بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کلید را تحویل دادگاه بدهید ودادخواست مطالبه ودیعه و خسارت را بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اظهارنامه برای موجر بفرستید و کلید را به دادگاه تحویل دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید کلید تحویل شورا و پول را مطالبه کنید تا بتوانید خسارات دریافت نمایید و الا خیر