مشاوره حقوقی رایگان - غبن

قول نامه بنگاهی که متراژ خانه 200 متر ذکر شده بنام بنده خریدار تنظیم شده در صورتی که متر 140 متر مساحت واقعی دارد و بنده به گفته فروشنده و آگهی سایت ... که اعلام داشتند خانه بمساحت 200 متر است راهنماییم کنید چکار باید بکنم و به اسم چه قانون و ماده ایی مطالبه حق مابه التفاوت کنم؟ سپاس گذارم از جوابدهی جنابعالی

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر در قراردادتون قیمت هر متر مربع تعیین شده باشد میتوانید مازاد مبلغ رو مطالبه کنید.ولی اگر منزل بصورت کلی قیمت گذاری شده باشد فقط حق فسخ دارید.