مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره به صورت دستی

با سلام خدمت شما وکیل محترم، اینجانب اپارتمان خود را به مدت یک سال به خانواده ای به اجاره دادم اکنون مستاجر میخواهد یک سال دیگر بنشیند منتها برای اینکه پول کمیسیون بنگاه ندهد میگوید قرارواد را شفاهی تمدید کنیم یا یک قرارداد دستی باشد و با توجه به اینکه در اجاره نامه های جدید امکان پشت نویسی وجود ندارد بفرمایید من چه باید بکنم تا بعد مشکلی پیش نیاید با تشکر

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
میتونید در برگه ای جداگانه قرارداد رو تمدید کنید
دقت کنید دو نفر شاهد نسخه تمدید شده رو امضا کنن
همچنین به شماره قرارداد قبلی هم اشاره کنید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. مشکلی نیست. شما میتوانید اجاره نامه را در برگ سفید بنویسید . اما در آن قید کنید که این قرارداد در دو نسخه یکسان تهیه و بعد از امضا مبادله شده و دو شاهد هم هر دو نسخه را امضا کنند تا در سر موعد امکان تخلیه فوری را داشته باشد . برای اطلاعات بیشتر قانون موجر و مستاجر مصوب 1376 را سرچ و مطالعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید پشت نویسی نمایید یا در 2 برگ سفید ونشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پشت قرارداد می توانید تمدید کنید و دو نفر شاهد امضاء کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشکلی ندارد فقط دو تا شاهد زیر انرا امضا کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید در ظهر وپشت همان اجاره نامه تمدید نمایید با امضای دو نفر شاهد