مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره

سلام
آیا قانون تمدید اجاره نامه اجباری مستاجران مسکونی با افزایش 25 درصد هم اکنون در مرداد 1401 مجدد برقرار شده است ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب بله مصوبه‌ی ستاد ملی کرونا توسط رئیس محترم جمهوری انقلاب اسلامی تمدید گردیده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله
مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به مصوبه هیئت دولت و ساماندهی اجاره بهای اماکن مسکونی بله

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد. ضمن اینکه در صورت عدم تخلیه برای شهرهای تهران و البرز بمیزان 25 درصد و شهرهای دیگر 15 درصد به میزان اجاره اضافه میگردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این مصوبه قانون نیست و موجران میتوانند دادخواست تخلیه بدهند

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

بله، این قانون هم اکنون نیز قابل اجرا می باشد.