مشاوره حقوقی رایگان - مدت اجاره نامه مسکونی

با سلام
جهت بهره‌مندی موجر از مزایای قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 1376 آیا تنظیم قرارداد اجاره غیر رسمی بیش از یکسال شمسی ممکن است یا حداکثر یکساله باید باشد ؟ (مثلا 400 روزه یا مثلا 3 ساله‌‌‌...)
قید شرط مباشرت مستاجر چه آثاری دارد ؟
در صورت تمدید طرفین در ظهر قرارداد بصورت دستی برای سالهای آتی در سررسید، بصورت یکساله با مبالغ جدید و با قید سایر شرایط مطابق قرارداد اولیه ( که امضای دوشاهد دارد )، آیا امضای دو شاهد در تمدید ظهر قرارداد هم الزامیست ؟
در صورت تمدید ظهر قرارداد با شرایط فوق و بدون امضای دو شاهد و فقط امضای موجر و مستاجر آیا حقوق قانونی 1376 ساقط و مشمول قانون دیگری می‌شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در پشت قرارداد با همان شرایط تمدید کنید.
بهتر است در زمان تمدید نیز دو نفر شاهد امضاء کنه.
هر چند وقت که بخواهید می توانید قرارداد اجاره تنظیم کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متنی تخصصی تنظیم گردد و مدت در قانون 76تاثیری ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ به سوالات متعدد شما 4 صفحه A4 بعلاوه دوساعت وقت لازم دارد حصوری وقت بگیرید یا مشاوره تلفنی تا پاسخ کامل داده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان تنظیم قرارداد اجاره با مدت بیشتر از یک سال هم وجود دارد
در صورت شرط مباشرت مستاجر ، فقط خود مستاجر
باید از مورد اجاره استفاده نماید

برای تمدید قرارداد در ظهر قرارداد امضا شهود الزامی
نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حکم قانون سال 76 مشمول تمدید نیز می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه سوالتان را آنقدر کلی مطرح نموده اید که به این شیوه امکان راهنمایی صحیح و مفید ممکن نیست ، در صورت تمایل بهتر است از طریق سایت با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دو شاهد امضاء نکنند تخلیه فوری منتفی میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان تنظیم قرارداد اجاره با مدت بیشتر از یک سال هم وجود دارد جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله محدودیت ندارد
نمی تواند به غیر از خودش به دیگری بدهد
بله
بله ساقط می شود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

مدت قرارداد به توافق طرفین است.
تعهدات ناشی از قرارداد نیز به توافق طرفین است.
بدون گرفتن مشاوره اقدامی نکنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

محدودیتی ندارد، بله گواهان باید تمامی صفحات را امضا نمایند
برای تمدید می توان ظهر همان قرارداد را صورتجلسه نموده و امضا نمایند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
دقيق و مطابق قانون تنظيم نماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی می باشد می توانید از خدمات مشاوره تلفنی و یا حضوری استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محدودیت زمانی ندادد
صرفا مستاجر می تواند از مورد اجاره استفاده نماید
باید امضای شهود درج گردد