مشاوره حقوقی رایگان - جرم شرب خمر

سال 95 با 250سی سی مشروب دستگیر شدم و 6ماه حبس و 23هزار تومان جریمه نقدی و 20 ضربه شلاق حکمم شده که بخاطر نداشتن سوءسابقه 2سال تعلیق شد که از این تاریخ این حکم 2سال و 5ماه میگذرد یعنی از زمان تعلیق 5سال گذشته است.
چند روز پیش درحال خوردن مشروب بودیم که ما را دستگیر کردند و برای من شرب خمر حکم کرده اند
الان قاضی گفته برید پاسگاه برای سوء سابقه
و از تعلیق من گذشته حال قاضی چه دستوری میدهد. آیا زندان حکم میکند؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام.در صورت گذشت تعلیق سابقه شما بلا اثر شده ولی قاضی موظف نیست که این بار هم حکم شما را تعلیق نماید