مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
بنده 4 سال پیش از یه نفر پول دستی گرفتم و در قبال آن دو فقره چک جهت تضمین دادم و بعد چند وقت کل پول را بازگرداندم و بعد مدتی طرف فوت کرد و چک ها رو پس نداد الان خانواده طرف چک رو برگشت زدن و میخوان دوباره پول بگیرن .
خواستم ببینم ایا امکان این هست بابت واریزی که همون زمان انجام دادیم شکایت کنیم و ازشون پس بگیریم چون پول از حساب شخص دیگری به حسابشون واریز شده .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ان شخص قبول کند که پول واریزی بابت بدهی شما بوده میشه

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

شخصی که واریز نموده میبایست استرداد وجوه را بخواهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید دادخواست استرداد لاشه چک فورا به طرفیت وراث دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست استرداد لاشه چکها را علیه وراث مطرح نمایید به استناد سند های واریزی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست
استرداد لاشه چک امانی را به طرفیت
تمام ورثه اقامه نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که آن شخص قبول نمایدکه پول واریزی بابت بدهی شمابوده است ،میتوانیددادخواست استرداد لاشه چک به استنادفیش واریزی مطرح نمایید