مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل خود که خلاف کرده باشد

سلام من یک پرونده به یه وکیل دادم که ایشان بعد از دریافت اجرت پرونده را شروع کرد بعد از گذشت 6سال هنوز هیچ نتیجه ای نگرفتیم و ازش پیگیر میشدم منو دست به سر میکرد الان تازه رفتم شعبه سوال کردم دیدم فقط یه دادخواست داده و یک جلسه برگزار شده بعد دنبال پرونده را نگرفته شایدم با طرف دعوای من تبانی کرده باشه که پرونده را لفتش بده موضوع پرونده چک بلامحل 15میلیون تومان بود که سال 90 دست وکیل دادم تا الان خوابانده پرونده را وقتی منم ازش سوال میکردم بهم میگفت داره تمام میشه توقیف اموال گرفتم جلب گرفتم از این حرفها حالا من میخوام از وکیلم شاکی بشم که الاف کرده چکار باید بکنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال وقتی دادخواست یا شکایتی توسط خواهان یا وکیل وی در مراجع قضائی یا شبه قضائی یا اختصاصی قانونی به جریان می افتد از لحاظ قانونی محال است منتهی به نتیجه ( تصمیم یا حکم ) قضائی نشود . اینکه رسیدگی به پرونده شما در شعبه مرجع قضائی مربوطه به دلیل تراکم پرونده طولانی شده مسئولیت آن به عهده وکیل پرونده نیست مگر اینکه وکیل شما به غیر از طولانی شدن رسیدگی به پرونده که در اختیار او نیست از مقررات قانونی وکالت و آئین نامه های آن تخلف نموده باشد که بحث دیگریست و رسیدگی به آن از حیث تخلفات انتظامی در صلاحیت دادسرای مرجع صدور پروانه وکیل است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر استاد گنجی موافق هستم

یک وکیل

با همکار ارجمند جناب آقای گنجی همنظر هستم