مشاوره حقوقی رایگان - دستور ملاقات فرزند

سلام. همسر بنده یه مدت گذاشته رفته خانه پدرش مهریه رو گذاشته به اجرا و الان مدت 15 روزه که جلوی دختر 5سالمو گرفته نمیزاره من ببینمش. بنده عدم تمکین عام و خاص زدم و همینطور تقاضای ملاقات فرزند ولی قاضی هردو رو فرستاد شورای حل اختلاف. جلسه شورا هم 20 روز دیگه تشکیل میشه و اینکه ممکنه سازش نشه و یا همسرم حضور پیدا نکنه. بنده مجددا درخواست ملاقات فرزند نوشتم همه تایید کردن ولی در اخر قاضی میگه چون دختر 5ساله موافقت نمیکنم و باید بری باهمون پرونده قبلی از شورا اقدام کنی. درصورتی نگرانی من ضربه خورن دخترم از نظر روحی و احساسی هست و اینکه ملاقات فرزند چه ربطی به سازش و یا شورا داره که اجازه نمیدم من بچم رو ببینم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شما با همان دا خواست ملاقات میتوانید اقدام کنید وکسی هم مانع شما نمیگردد و ربطی به سازش و یا عدم سازش شما ندارد