مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

باسلام اینجانب در سال84 در نیروی انتظامی خدمت سربازی انجام دادم و سال 84 حین ماموریت تصادف میکنم و از ناحیه ساق پای راست دچار شکستگی میشوم‌ و 15درصد هدیه ایثار به اینجانب تعلق گرفت ایا این معلول خدمتی به من حقوق و مزایایی تعلق میگیرد
بنده شاغل هستم ایا نامه ای سازمان به تامین اجتماعی میدهد که از من بیمه و مالیات کم نشود مثل کسانی که جانبازی دوران جنگ دارن یا نه
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

كامران  دولتي

جناب آقای كامران دولتي :

با سلام.. شما باید به امور ایثارگران یگان مربوطه مراجعه کنید جهت احراز جانبازی که به کمیسیون جانبازی بنیاد شهید منطقه ارسال که به کمیسیون دعوت میشوید. اگر در حین خدمت باشد تعلق میگیرد