مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ثبت دادخواست در دفاتر

باسلام
برای ثبت یک دادخواست که متن آن شگایت از یکی از برادرانم به خاطر اینکه سی سال پیش رفته اند و اعلام تک فرزندی نموده و طیق ان چند ملک فروخته اند در صورتی که ما هشت خواهر و برادر هستیم.ولی وقتی به دفتر مراجعه کردم گفتند که کار انها گرفتن یک سی دی که در ان نامه دادخواست و تمام مدارک اسکن شده است. و بنده را به طبقه بالای دفترشان ارجاع نمودن که انجا وکیلی بود که تقاضای پونصد هزار تومن به خاطر تهیه سی دی نمودند و بنده هم که توان پرداخت مبلغ را ندارم مجبور به بازگشت شدم. و باید از خیر شگایتم بگذرم. حالا نمیدانم در این زمینه میتوانید کمکی به من بنمایید. به هر حال ممنون از شما و سایت بسیار خوب و کاربردیتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی و تنظیم دادخواست نیاز به بررسی مستندات و مدارک و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، صراحت قانون در صورت اینکه شخصی به صرف معرفی کردن خود یا افرادی غیر از وراث یا معرفی نکردن تعدادی از ورثه اموالی را تحصیل نمایند کلاهبردار و قابل تعقیب و مجازات هستند و شما می توانید شکایت به موضوع کلاهبرداری از طرف دعوی شکایت کنید.