مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهریه

سلام خسته نباشید من برای مهریه اقدام کردم الان 3ساله ولی هیچ کاری برام انجام نداده پرونده ام اداره اسناد هست از اونجا پیگیرم بعد الان خونه توقیف 4ساله سه دنگ این خانه ب نام خودم هست سه دنگ ب نام اون اقا بعد الان رفته زده مستسنیات دین کسی ک زندان تبعید ب ی شهر دیگه هست عایا میتونه بزنه مستسنیات دین اگه میشه منو راهنمایی کنید چطور میتونم مهریه ام بگیرم یا حداقل اگه راهی برای اون نیست سه دنگ خودم چه جور اقدام کنم با تشکر از شما بزرگواران

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست خلع ید و سپس فروش مال مشاع بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سه دانگ خانه جز مستثنیات دین محسوب خواهد شد البته بستگی به نوع خانه خواهد داشت
و شما باید از اجرای ثبت انصراف بدهید و سپس در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه با 23 دانگ خانه جزو مستثنیات دین موافقت می کند احتمالا و می توانید از طریق دادگاه اقدام نماید.همچنین می توانید کار را به وکیل بسپارید.