مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارائه دادخواست به دادیاری مبنی بر رفع انسداد سیم کارت همراه اول

با سلام
مدت 3 ماه پیش پیامکی به سیم کارت دوم همراه اول دریافت کردم مبنی بر طبق اعلام شعبه 4 دادیاری سمنان سیم کارت اولم مسدود گردید . چندین بار با دادیاری فوق تماس داشتم تا بالاخره روز گذشته گفتند پرونده مختومه شده و گفتند که بنده از طریق یکی از دفاتر قضایی دادخواستی نسبت به رفع انسداد به دادیاری فوق بفرستم تا دستور رفع انسداد صادر شود / سئوالم اینست عضو سامانه ثنا هستم و چون پایم شکسته قادر به عبور و مرور نیستم . آیا میتوانم بصورت آنلاین دادخواستم را بدون اینکه به دفتر قضایی بروم به دادیاری ارسال کنم ؟؟ با تشکر لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید