مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه در خیانت در امانت

سلام خدمت وکلای عزیز و خسته نباشید. بنده طی پرونده ای ملزم ب قرار وثیقه شدم کارت و قبض برداشت وجه از حسابم را بدوستم دادم ایشان پول را بنام خودش ثبت کرده بود و وثیقه گذار معرفی نموده بود،بعد از برائتم گفتن ک پول رو بمن نمیدن و به ضامن میدن دوستمم گفت پول مال خودمه و نمیدم لذا دادخواست مطالبه وجه دادم و پول را تو سپرده دادگستری توقیف کردم رای امد ک دستور پرداخت با رئیس شعبه کیفری ک پول را اونجا بعنوان ضمانت گذاشته بودمیباشد ب ایشان مراجعه کردیم گفتن ک چون دوستم خودش رو ضامن معرفی کرده نمیتونن پول را بمن بدن و راهنمایی کردن ک خیانت در امانت شکایت کنم و ب دادگاه کیفری دادخواست رد مال بدم سوالم اینه ک ایا با توجه ب اینکه دوستم مانع از پرداخت پول بمن شده خسارت تاخیر تادیه بمن تعلق میگیرد یا خیر ؟؟متشکرم

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، با توجه به اظهارات شما ملاحظه می شود مدتی است که از طرق مراجع قضایی درخواست استرداد وجه خود هستید معمولا رویه این است از تاریخ مطالبه رسمی یا ارسال اخطاریه تاخیر تادیه لحاظ می شود اما شما می توانید به پروندهای که از خوانده پول خود را مطالبه کردید و ایشان تا به حال امتناع می کنند استناد کنید و دادگاه را متقاعد کنید ، مطابق پرونده استنادی تا به حال چند بار پول خود را مطالبه نموده اید و مشارالیه از پرداخت سر باز می‌زنند و تاخیر تادیه خود را از تاریخ تشکیل پرونده ای که بر علیه خوانده مطالبه شده لغایت اجرای کامل حکم در ستون دادخواست درخواست شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر چون اصل مبلغ در حساب دادکستری توقیف شده است خسارت تاخیر تادیه شامل شما نمیشود مگر

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله خسارت تاخییر در تادیه به شما تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات داده شده خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر تعلق نمی‌گیرد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است