مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سایت های پانزی کلاهبرداری

سلام یک سایت کلاهبرداری پانزی
جدیدا با وعده سودهای کلان از طریق سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کلی سرمایه مردم رو بالا کشیده که بنده هم مال باخته ام.خواستم بدونم با توجه به این که شاخه اصلی بیرون از ایران هست امکان پیگیری از فتا هست؟ واینکه میتونیم از سرشاخه ها که داخل ایران هستن هم شکایت کنیم یا نه؟
البته یه نکته هست که قبلا اعلام کردن که این سایت ریسک بالا دارد و امادگی از بین رفتن سرمایه رو داشته باشید.
گفتم ببینم با این اوصاف بازم میشه پیگیری کرد یا نه؟

پاسخ ها :

کلاهبرداری پانزی