مشاوره حقوقی رایگان - تکیلف متهم فروش مال غیر در صورت شکست شاکی

سلام
برای اینجانب به اتهام فروش مال غیر خریدار شاکی شد وقرار اناطه صادر شد
حال مدعیان به دادگاه حقوقی مراجعه نکرده و اثبات مالکیت نکردند
تکلیف ثبت معامله ازن جانب چه میشود و چون مقداری از زمینهای زراعی تحت تصرفم بود چگونه میتوانم به این قرار اناطه برای ثبت و سندار کردن بقیه زمینهایم اقدام کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شاکی در مدت قرار اناطه ، در
دادگاه حقوقی اقامه دعوا ننماید
قرار منع تعقیب صادر خواهد شد
و خریدار می تواند دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی به طرفیت شما اقامه نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات مالکیت انجام نشده وگواهی طرح دادخواست ارائه نشده باشد میتوانید به دادسرا مراحعه تا تصمیمگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دعوای حقوقی مطرح نشه شکایت رد میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اینصورت شکایت رد میشود و خریدار میتواندتنطیم سند را انجام دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابا سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال کلی است
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است