مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با همسایه

بنده به دلیل سر و صدای مکرر همسایه کناری و بعد از مراجعه جهت تذکر به ایشان میهمان همسایه شروع به فحاشی و درگیری نمودنده و با ورود به منزل بنده توهین و اسیب فیزیکی به دست و سر بنده پا به فرار گذاشته و متواری شدند
تمام موارد و اسامی همسایه و میهمان داخل گزارش پلیس امده است ، بنده به پزشک قانونی مراجعه کرده و از دادسرا شکوایه و به کلانتری مراجعه کرده ام که مقرر شده در تاریخ مشخص حضور داشته باشند طرفین
سوال بنده این است چه نتیجه ای دارد در نهایت

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد در صورت اثبات به مجازات توهین ضرب و شتم و ورود به عنف محکوم خواهند شد.
اگر شهود دارید می توانید شهود خود را معرفی کنید.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

با گزارش پلیس و پزشکی قانونی و احتمالا شهودی اگر داشته باشید مطابق با نظر پزشکی قانونی محکوم به پرداخت دیه میشوند و برای توهین و ورود به منزل هم احتمال زیاد جزای نقدی میدهند حبس را بعید میدانم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با دلیل و مدرک کافی انشااله نتیجه خواهد داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله به هم پرداخت دیه و هم به جزای نقدی محکوم‌ میشوند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام توهین و فحاشی و ضرب و جرح عمدی شکایت خود را مطرح نمایید و قطعاً به نتیجه خواهید رسید