مشاوره حقوقی رایگان - معرفی اموال به دادگاه بابت مهریه

باسلام و عرض ادب
برا اعسار از مهریه فرم هایی دادن که شماره حساب و اموال رو باید بنویسم
بنده شماره حساب‌های زیادی دارم که بعضیاش مدتهاست خالیه و کار نکرده؛ آیا لازمه اونا رو هم بنویسم؟
و دوم اینکه تنها دارایی ام یک آپارتمان60متریه که جزء مستثنیات دین هست؛ آیا باید در فرم بنویسم؟
و سوال سوم اینه که ممکنه آپارتمانم توقیف بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شماره حسابهایی که کار میکنید اعلام کنید و آپارتمان را نیز می توانید اعلام کنید.
خیر منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما تمام اینها رو بنویسید و ملک شما اگر تنها دارایی شما باشد توقیف نمیشود نگران نباشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به نوشتن تمامی حساب های بانکی نیست باید حسابهایی بانکی که دارای تراکنش است قید نمایید در هرصورت باید اپارتمان را با توجه به وضعیت موجود قید کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله این فرم باید به صورت
دقیق تکمیل گردد و شماره تمام حساب های شما و خانه ملکی یا اجاره ای باید ذکر گردد و

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، حتی المکان لیست و فرم شرح اموال منقول و غیر منقول به دادگاه ارائه شود و از طرفی واحد آپارتمان هم به دادگاه معرفی کنید و در شرح دادخواست متذکر شوید که مال غیر منقول ( واحد آپارتمان )تنها سرپناه شما هستش یا به سخن دیگر جزء مستثنیات دین می باشد و مال دیگری ندارید و استشهادیه ای هم پیوست که مشخصات و آدرس دقیق دو نفر گواه در آن قید و ادعای شما را تایید کنند و در روز جلسه رسیدگی گواهان تعرفه شده را برای اثبات ادعای خود به همراه ببرید.
موفق باشید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- چند تا حساب بنویسید
2- بله. مستثنیات دین را هم بنویسید
3- خیر. مستثنیات دین توقیف نمیشود

یک وکیل

خیر اپارتمان توقیف نمیشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حسابهایی که کار میکنه را بنویسید یک خانه در شان عرفی زوج از مستثنیات دین هست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک منزل در حد شان و عرف مستثنیات محسوب می گردد
حسابهای دارای تراکنش را اعلام کنید
منزل را با توضیحات در فرم درج نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قید گردد
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام حسابهای فعال را ذکر کرده ث منزل جز مستثنیات دین است