مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی فروشنده

سلام. آپارتمانی قولنامه کردم با کد رهگیری، ولی با اینکه 2تا از چکهای من را پاس کرده میخواهد معامله را فسخ کند به دلیل اینکه نتونسته جای دیگه خونه بخره .
مبلغ خانه 600 میلیون و جهت فسخ در قرارداد 60 م در نظر گرفته شده است. در قسمتی از قرارداد من جمله کلیه خیارات از جمله خیار غبن به استثنای خیار تدلیس از طرفین اسقاط میگردد آورده شده... و من هم نمیخواهم فسخ کنم... آیا ایشان میتواند با دادن 60 تومن معامله را فسخ کند؟؟؟
و اینکه قانون حق را به چه کسی میدهد؟

پاسخ ها :

فسخ معامله آپارتمان خسارت فسخ معامله ملک خسارت شرایط فسخ معامله