مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول با پرداخت چک با عنوان فوروش زمینهای زراعی و عدم امضا وراث در معامله و شکایت انها

سلام. بنده زمینهای کشاورزی معامله کردم که نصف انها مال یک شخص بود که از پدر وراث خریداری شده بود به صورت قولنامه ای و نصف همپایی و نصف مال وراث چهار خواهر و یک برادر و مادر که برادر و شخصی که نصف از پدر وراث خریداری کرده بود فروخته شده به بنده به صورت شش دانگ هر قطعه زمین. ولی چهار خواهر و مادر وراث امضا نکردند و برادر انها امضا کرده با شخص که نصف از پدر وراث خریده بود. ولی برادر سهم انها را طی چک دو بار با فاصله دو ماه به هرکدام از وراث پرداخت کرده و نوشته در وجه فروش زمینهای کشاورزی روستا به نام هر خواهر ولی خواهران بعد از دریافت چک به برادر شکایت دادن که ما نفروختیم یا کلاهبرداری کردی چون امضا نکردن ولی مبالغ را دریافت کردن. ایا زمینها پس گرفته میشوند یا از دستمان میروند. و سوال دیگر همین ورثه به همین صورت با شریک قبلی پانزده سال قبل یک زمین به بنده فروختن قولنامه که باز هم خواهران امضا نکردن چون به برادر اعتماد داشتن ولی برادر و نصف زمین راشریک این وراث که از پدر این وراث خریده بود امضا کردن بعد 15سال حالا این یک فقره زمین هم پنج طبقه ساختمان هست و سند شش دانگ گرفتم ایا میتوانند شکایت کنند. مبلغ این زمین را نقد پیش یک دیگر از برادر در ان زمان گرفتن حتی ان زمان سال 87 به بنده گفتند که مبلغ رو برادرم به این مقدار داده به ما الان میتوانند بگویند ما دریافت نکردیم یا امضا نکردیم بعد پانزده سال ساختمان من را از دستم بگیرند . معامله ها به صورت قولنامه ای هست ولی برای ساختمان سند شش دانگ گرفتم و زمینهای کشاورزی یک سال قبل خریداری شده. هم پول گرفتن هم شکایت کردن و کارشناس اوردن برای زمینها قیمت بالا گذاشته در واقعیت این قیمت نیست. ممنون

پاسخ ها :

معامله زمین