مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من میخوام ضامن بشم و ازش به جای اون سفته بگیرم روی سفته چی بنویسم بهتره؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود
در صورت ضمانت در بانک، عدم پرداخت اقساط توسط وام گیرنده و اخذ مبلغ وام از شما بدون نیازبه سفته و با مدارک پرداخت وجه به بانک می توانید مبلغ مذکور را از وام گیرنده مطالبه کنید. در غیر این صورت وجود سفته نزد شما حکم امانت را دارد و اقدامی نمی توانید بکنید لذا برای این منظور نیازی به اخذ سفته ندارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نوشته بین خود تنظیم کنید و شماره سفته ها را قید کنید و اعلام کنید اگر اقساط پرداخت نشود و برای ضامن مشکلی پیش بیاد یا از حقوقش کسر بشه ضامن اجازه دارد تمام وجه سفته را مطالبه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ابتدا یک متن تخصصی تنظیم گردد و سپس چک یا سفته دریافت شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در سفته صرفاً در حواله کرد نام شما قید گردد با اثر انگشت و امضای صادرکننده سفته بهتر است شخص دیگری که توانایی مالی بهتری دارند پشت سفته ها را به عنوان ضامن امضا نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مبلغ تعهد را بنویسد و امضا کند و بنویسد بابت ضمانت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مندرجات سفته با خط طرف مقابل کامل گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است ابتدا یک تعهد نامه
تنظیم نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مورد سفته ها میتوانید با اعلام شماره سفته و تاریخ ان در برگه دیگر تعهد پرداخت بگیرید و سفته ها را امضا و اثرانگشت کنند و تاریخ سررسید داشته باشد تا قابل واخواست باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام مبلغ تعهدرابنویسیدوامضاکندوبنویسیدبابت ضمانت