مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

باسلام خدمت شما عزیزان راه گشا
برادرم اواخر سال 98 مبلغ حدود سی میلیون تومان از شخصی بعنوان نزولی دریافت کرده و تاکنون پرداخت نکرده ..ضمنا بابت تضمین وکالت خودرو و برگ سبز خودرو را به طرف سپرده و بهش وکالت داده اما در وکالت نامه حق عزل وکیل را عنوان کرده اند .. در ضمن یک قرار داد اجاره ما بین طرفین نوشته شده که خودرو در اجاره برادرم میباشد در حال حاضر طرف مقابل اظهار نامه ای فرستاده که خودرو را ظرف 48ساعت برادرم ببره تحویلش بده آیا راهی دارد که برادرم وکالت را باطل کند و آیا چون خودرو بنام برادرم میباشد طرف مقابل میتواند با قرار داد اجاره خودرو رو از برادرم بگیرد؟

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام اگر حق عزل در وکالتنامه باشد امکان عزل وجود دارد و چون صرفا وکالت دادن و مبایعه نامه وجود ندارد میتوانید خودرو را به شخص دیگر واگذار نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صرف وکالت مالکیت ایجاد نمی‌کند
متن‌ وکالتنامه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز
به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق عزل وکیل را دارد می تواند با ارسال اظهارنامه و مراجعه به دفترخانه وکیل را عزل کند.