مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ثالث اجرایی با خواسته رفع توقیف

منزل پس از تایید صحت جریان مزایده در ازای بخشی از مهریه تحویل خواهان شده و از متصرف هم خلع ید شده است ولیکن ثالث اجرایی اعتراض نموده دادخواست با خواسته رفع توقیف از منزل مذکور را داده است!! فرایند رسیدگی به این دعوی چگونه است ؟؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

مثل دادخواست اصلی جلسه تشکیل و به ادله مدعی رسیدگی میشود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
فرایندرسیدگی به اینگونه است که اگرایشان مدارکی ارایه کند که دلیل حقانیت ایشان برملک باشد دادگاه باید ازتوقیف رفع اثر کند