مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای هیات حل اختلاف اداره کار پس از سپری شدن 7 ماه از قطعیت و بدبست آوردن مدارک جدید

با سلام من مدیر داخلی یک گلخانه هستم و خودم هم از ان گلخانه حقوق می گیرم ولی دو تن از کارگرها بر علیه من شکایت مطرح و مرا محکوم نموده و هیات حل اختلاف نیز ان را تایید کرده است و پرونده برای اجرا به اجرای احکام مدنی دادگاه ارسال شد حال پس از صحبت با مدیر عامل وی قبول کرده که انها کارگران ایشان بوده و حق و حقوق انها داده شده و حتی انها در همان زمان توسط این گلخانه و مدیر عامل بیمه تامین اجتماعی شدند و به بیمه رفته و بیمه نیز اعلام داشت انها بیمه گلخانه هستند نه من ؟ حال من چه اقدامی و یا چه دادخواستی و به کجا باید بدهم تا اثبات نمایم که بنده هیچ رابطه کارگری و کارفرمایی با انها نداشته و ندارم و جلوی اجرای این حکم را بگیرم. لطفاً راهنمایی کنید به هیات اعلام کردم می گوید دیگر کاری نمی توان انجام

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

در دیوان عدالت اداری اعاده دادرسی کنید