مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دریافت مبلغ اضافی توسط شهرداری بابت ارجاع پرونده تخلف به کمیسیون ماده صد

با سلام. اینجانب مالک یک پلاک ثبتی هستم ک دارای 3 واحد مسکونی در طبقات اول دوم و سوم و یک واحد تجاری در همکف میباشد.پشت مغازه پارکینگ واحدهای مسکونی میباشم ک همگی بنام خودم هست ینی من مالک کل ساختمان هستم.بنده امسال اقدام ب توسعه واحد تجاری خود کردم و از پارکینگ ب واخد تجاری اضافه کردم
حالا شهرداری برای اینکه پرونده بنده رو برای تعیین جریمه ب کمیسیون ماده صد ارجاع بدهد خواهان مبلغ 200 میلیون بابت هبه هست. ایا این خواسته شهرداری قانونی است؟ایا شهرداری میتواند پرونده تخلف بنده رو ب کمیسیون ماده صد ارجاع ندهد؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر خلاف قانون است
و شهرداری باید موضوع ساخت غیر مجاز را در کمیسیون ماده 100 مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع باید به کمیسیون ماده 100 ارجاع شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید کمیسیون ماده 100 اعلام نظر کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع باید به کمیسیون ماده 100 ارجاع شود