مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی از روی تلفن

با سلام و خسته نباشید
خانومم یک سال هست بچه هام را برداشته و رفته و معلوم نیست کجا زندگی میکنه و تلفن همراه که دست خانم هست به نام خودم هست آیا میتونم ردیابی کنم ؟از چه ارگانی اداری شروع کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید تا نفقه ندهید، طرح شکایت ممانعت از حق متصور است با یک وکیل مشورت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅سلام بله طرح دعوا و ارجاع به مراجع قضایی امکان‌پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما صرفا می تواند دادخواست الزام به تمکین و بازگشت به زندگی مشترک را درخواست نمایید و بعد از صدور و در صورتی که اجرای احکام لازم و ضروری بداند از آن طریق اقدام کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با عنوان الزام به تمکین شکایت کنید تا بعدا ادعایی در خصوص نفقه نداشته باشد.
در خصوص ملاقات فرزندان دادخواست ملاقات فرزند بدهید و بعد از صدور حکم با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنید و درخواست نقطه زنی بدهید تا بررسی شود.
اگر فرزندان شما به سن مدرسه رسیده اند می توانید از طریق آموزش و پرورش پیگیری کنید تا معلوم شود کجا ثبت‌نام کرده اند.
به نظر با کد ملی نیز می توانید استعلام بگیرید زوجه کجا واکسن زده .

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

با دستور قضایی امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست اولیه را در پرونده مطروحه دادگاه مطرح تا از طریق مخابرات با دستور قضایی نقطه زنی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بلستگی به نوع گوشی دارد از طریق آی کلود و گوگل اکانت