مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

سلام
بنده به همراه برادرم با پدر خانم .. ... - مادر خانمم و برادر خانم در خیابان دعوامون شده و چوب و چماق و چاقو به روی یکدیگر کشیده ایم
همدیگرو زخمی و خون آلود کردیم و در پزشکی قانونی همگیمون طول درمان هم گرفتیم.
بنده با قرار وثیقه و برادرم با فیش حقوقی آزاد شدیم
برادر خانمم با قرار وثیقه و پدر خانمم با فیش حقوقی و مادر خانمم نیز با فیش حقوقی آزاد هستند
بازپرس کیفرخواست صادر کرده است. ( عناوین اتهامی در کیفرخواست : نزاع دسته جمعی - توهین - ضرب و جرح )
1 -مجازات ما چیست؟
2-در ضمن اگر به یکدیگر در دادگاه رضایت بدهیم چه اتفاقی میافتد؟

با تشکر

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مجازات نزاع دسته جمعی با توجه به ماده 615 قانون مجازات تعیین شده است در صورت منتهی به ضرب و جرح حبس از سه ماه تا یکسال بعلاوه دیه یا قصاص.
اگر سابقه کیفری ندارید تماس بگیرید در دادگاه توسط وکیل ازتون دفاع بشه 09126398085