مشاوره حقوقی رایگان - نصب اسانسور

باسلام وارادت
ما در یک ساختمان 32ساله زندگی میکنیم که اسانسور ندارد حال می خواهیم در راه پله که مهندسی نیز دیده و با تغییر راه پله بتوان اسانسور شیشه ای در ان نصب کرد مشکل را حل کنیم اتشنشانی نیز تایید کرد اما طبقه همکف مخالف است حتی مبلغی از ان دریافت نمیشود ولی مخالف است ایا راهی از نظر قانون وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای گذاشتن اسانسور باید موافقت تمام مالکان وجود داشته باشد یا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با موافقت تمام مالکان باید انجام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید با موافقت تمام مالکین مشاعی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای تصرف در قسمت های مشاع نیاز به توافق تمام مالکین است با گفتگو حل نمایید