مشاوره حقوقی رایگان - مشکل نصب آسانسور در آپارتمان

سلام. ما مالک یکی از واحدهای یک ساختمان 4 طبقه و 8 واحدی هستیم.10 ساله داریم تلاش میکنیم اسانسور نصب کنیم و سلامت خیلی از ساکنین از دست رفته و حتی به ضرر ملک خود را فروخته و مجبور به ترک اپارتمان شده اند،7 واحد مالک و فقط 1 واحد مستآجر است.5 واحد موافق و 3 واحد مخالفت میکنند.مالکان طبقه اول و دوم
چه کار باید بکنیم که بتونیم موفق به نصب آسانسور بشیم.با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
فقط توافق تمام واحد ها

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید اگر مکان و شرایط باشد آنها ملزم به همکاری میشوند