مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن در کمیسیون پزشکی

در سن 2 سالگی بر اثر تب تشنج کردم و از ان سال دارو مصرف میکنم وحدود 15 سال است که دیگر تشنجی نکرده ام و دکتر معالج نوار مغز گرفته و میگوید مشکلی برای رانندگی نداری وگواهی سلامت داده ولی کم سیون ناجا در دو مرحله با تقاضای من مخالفت کرده به کجا میتوانم مراجعه کنم ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید موضوع را از طریق راهنمایی رانندگی پیگیری ونهایتا دیوان عدالت اداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید به نظریه کمیسیون مربوطه اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به وصول نظریه کمیسیون اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا
نمایید