مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام خسته نباشید. بنده دو برادر و سه خواهر هستیم و چندین سال پیش برادر و یکی از خواهرانم کلیه زمین های کشاورزیمان را بین خود با امضای شورا تقسیم کردند و من و دو خواهر دیگر هیچ گونه حقی دریافت نکردیم ایا ان تقسیم نامه مورد قبول است یا باید کل زمین ها جمع شود ودوباره تقسیم شوند وهمچنین چهارقطعه اززمین ها هم فروخته شده وطرف خریدار برای ان زمین ها سند گرفته ووراث دیگر ازاین چهار زمین پولشان را گرفته اند ولی الان میگویند که ماهیچ گونه پولی نگرفته ایم وبنده هم هیچگونه مدرکی ندارم ایا کاری علیه بنده میتوانند بکنند ممنون میشم راهنمایی در این خصوص بکنین تشکر

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

باید تقسیم‌نامه و شرایط بررسی شود تا نظر دقیق‌تر ارائه گردد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال شما ابهاماتی دارد از جمله اینکه تقسیم نامه را امضا نموده اید یا خیر و اینکه فروش آن به چه صورت بوده است در مجموع موضوع قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم نامه را امضاء نکرده باشید می توانید اقدام کنید.
توضیحات شما واضح نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید
بستگي به تقسیم نامه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایدتقسیم‌نامه و شرایط بررسی شود تا نظر دقیق‌تر ارائه گردد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تقسیم به تراضی صورت پذیرفته باشد امکان پذیر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تقسیم نامه اگر توسط همه ورثه امضا نشود هیچ اعتباری ندارد
و اگر یکی از وراث ، ماترک را به فروش برساند ، جرم فروش مال غیر است
و شما میتوانید دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید