مشاوره حقوقی رایگان - تمکین عام

من حدود 20 ساله ازدواج کردم ،همسرم هر چند وقت یکبار بدون اطلاع و گاهی اوقات با وجود مخالفت من از منزل خارج شده و به خانه دوستانش در شهر دیگر و یا به مجالس مختلف آنها می رود و دلیلش را دعوت آنها عنوان می کند. علاوه بر آن همسرم به دلیل اینکه پدر و مادش در شهر دیگری زندگی میکنند هر چند وقت یکبار به بهانه دیدار به آنجا رفته و یک هفته تا 10 روز آنجا می ماند.
آیا همسرم در انجام اینگونه امور می تواند به میل و علاقه خود عمل کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه کاری نمی‌شود کرد به مشاور خانواده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است