مشاوره حقوقی رایگان - طلاق تمکین خاص

با سلام و عرض ادب. فرق بین تمکین عام و خاص چیه و کدوم می تونه دلیل طلاق باشه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تمکین عام شامل کلیه وظایف عمومی زن میباشد و تمکین خاص شامل وظایف زناشویی و روابط جنسی با زوج است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.تمکین عام همه رفتارهایی که برای زندگی مشترک لازمه...تمکین خاص نزدیکی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تمکین عام مثل بدون اجازه بیرون نرفتن .داشتن حسن اخلاق و...تمکین خاص همون رابطه زناشویی است هردوش لازمه واگر زن تمکین نکنه فقط نفقه تعلق نمی گیره ودلیل طلاق نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد برای طلاق نیاز به دلیل ندارد و هر زمان بخواهد می تواند با پرداخت حق و حقوق زوجه نسبت به طلاق زوجه اقدام کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تمکین عام اطاعت ظاهری و تمکین خاص نزدیکی و زناشویی است