مشاوره حقوقی رایگان - شهرداری

با سلام
بنده حدودا 112 متر زمین دارم که رفتم شهرداری بهم گفتم معبر پیاده رو از زمینت کم میشه و در قبالش چیزیم بهت نمیدیم. میخاستم بپرسم آیا پیاده رو که از زمین من کم شده برای شهرداری رایگانه؟ یا باید در قبالش به من زمین بده.
سوال دومم این بود شهرداری سند قولنامه منو زیر سوال برده و میگه زمینت جای دیگس در حالی که مدارکم تکمیله میتونم شکایت کنم؟ بعد ملک شهرداری پشت زمین منه میخان ارزش ملکشون با بالا کشیدنه زمین من ببرن بالا.
ممنون از شما
واقعا به پاسختون نیاز دارم. سپاسگذرام

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

مطابق قانون نحوه خرید اراضی مورد نیاز شهرداری باید به نرخ روز از شما خریداری بشه