مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

با سلام
شوهر بنده رو با مواد گرفتن الان برای من ابلاغ اثبات مالکیت اومده لطفاً راهنمایی کنید چه مدارکی میخاد در ضمن من ماشین قول نامه نکردم و وکالت تام گرفتم پول ماشینم نقدا پرداخت کردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد
سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید مبایغنامه ماشین یابرگ سبز را داشته باشید اگر ندارید باید از طریق دادگاه دادخواست اثبات مالکیت بااستنادبه شهادت شهود وپرینت واریز ثمن معامله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سوال شما مبهمه مدارک اثبات می تواند سند یا حکم دادگاه باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سند یا حکم دادگاه میتواند مدارک اثبات باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ادعا نمایید که زوج خودرو را از بابت قسمتی از مهریه به شما انتقال
داده است یا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست اثبات مالکیت بااستنادبه شهادت شهود وپرینت واریز ثمن معامله دهید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست اثبات مالکیت با استناد شهادت شهود‌پیرنت مبالغ واریزی