مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

ضامن شخصی شدم که وام رو پرداخت نکرد البته سه ضامن هستیم الان اجراییه صادر شده که بعد ده روز از تاریخ ابلاغ حکم جلب صادر میشه خواستم اعسار بزنم ولی ترسیدم طرف دادگاه دیگه من باشم و دیگر ضامنها رو بانک جلب نکنه و بچسبه به من موندم چی کار کنم ناگفته نماند که وام گیرنده در پرونده ای دیگر به قید ضمانت آزاده. لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

طرف حکم در حال حاضر شما هستید بایستی اعسار بزنید و بعد از تسویه به مدیون مراجعه کنید.