مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق کیفری

با سلام و خسته نباشید
دادگاه از بنده ( زوج ) شهود خواسته است و قرار استماع شهادت شهود صادر کرده برای تاریخ 98/02/14 از بابت اینکه چه افرادی را برای بازگرداندن همسرم فرستادم.
از طرفی دادخواست الزام به تمکین بنده ( منزل تهیه شده در شان زوجه نیست ) رد شده است.
همسر بنده این موضوع را به دادگاه کیفری اعلام کرد ( که تمکین رد شده است)
سوال بنده اینست که دلیل استماع شهود چه دلیلی میتونه داشته باشه؟ وقتی الزام به تمکین بنده رد شده است؟
از شما وکلای محترم درخواست کمک و یاری دارم
ممنون و سپاس

پاسخ ها :

زهرا  احمدي

زهرا احمدي :

استان :

سلام چنانچه ثابت شود زوجه ناشزه است یعنی با درخواست زوجه به منزل مشترک وتمکین اقدام ننموده است درخصوص پرونده کیفر ی قرارمنع تعقیب صادر خواهد شد

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

در دعوای ترک انفاق کیفری 2 مساله بای اثبات گردد یکی تمکین زوجه و دیگری ترک انفاق زوج زوجه در دادگاه باید اقرار کند که حاضر به تمکین میباشد اما زمانی که زوج بتواند با ادله اثبات کند که زوجه خودش منزل را ترک کرده و علیرغم اینکه زوج برای بازگرداندن ایشان مراجعه کرده حاضر به برگشتن به منزل مشترک نشده ناشزه محسوب میشود و جرم ترک انفاق محقق نشده و زوجه ناشزه از زمان نشوز مستحق دریافت نفقه نمیباشد