مشاوره حقوقی رایگان - قمار و شرط بندی

فردی مثلا به اسم ع. در طول 4 ماه ، حدود 1 میلیارد تومن از من پرفکت مانی و ووچر خریداری کرده ، من هم هروقت پول پرداخت میکرد ، اون ارز رو از صرافی های آنلاین که کاملا احراز هویت توش کردم خریدم و دادم...
حالا بعد از 4 ماه مشخص شده که این علی ، اون پول رو از کسی مثلا به اسم حسین قرض کرده و تو سایت مثلا ایکس وارد کرده که شرط بندی بوده و مثل اینکه سود هم کردن و موجودی سایتشون رو رسوندن به 1.5 میلیارد تومن ولی سایت، اکانت اینهارو بسته و پولشون رو بلوکه کرده، حالا اون حسین رفته از علی شکایت کرده به عنوان کلاهبرداری که مثلا علی گولش زده و اون 1 میلیارد رو به بهونه ی سود کردن از چنگش درآورده و ریخته تو سایت و حالا هم سایت اکانتشون رو بسته ...
حالا علی رفته از من شکایت کرده که تو به من گفته بودی اون سایت معتبره ، تو منو وسوسه کردی برم تو قمار ، تو ووچر برای من تهیه کردی که قمار کنم و این حرفا ، در حالیکه این ارزها کاملا بین المللی هستن و هزاران کاربرد دیگه دارن ، من نمیدونستم قراره قمار کنه باهاش ، تنها چیزی که من بهش شاید گفته بودم اینه که این سایت معتبره و پولهارو میده ، البته چیزی که تو ذهن من بود اعتبار در حد چند ده میلیون بود نه 1.5 میلیارد تومن ، معلومه که این سایت ها پول زیاد گیرشون بیاد بلاک میکننت کلا ...

حالا قاضی حساب منم کلا مسدود کرده ، نزدیک 70 میلیون توش پول بوده ...
الان من مجرم هستم ؟؟؟ چون گفتم فلان سایت معتبره ؟؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر وجه ای برای شرط بندی پرداخت کرده باشید قابل مطالبه هست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ایشان باید سوء‌نیت شما را اثبات کنند