مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام آپارتمان

بنده حدود 7 سال پیش یک آپارتمان فروختم که وام داشت و وام بنام بنده بود و خریدار چون گفت من ضامن ندارم که وام رو بنام ایشون برگردونیم بنگاه گفت عرف همینه که خریدار یه تعهد محضری برتی پرداخت اقساط بده و سند رو بنامشون بزنید. منم تعهد پرداخت گرفتم و سندو زدیم بنام ایشون، الان اون طرف هم خونه رو فرخته به کس دیگه ای ، اینهم اقساط رو پرداخت نمیکنه و کلیه امورات بانکیه بنده فلج شده، نه میتونم دسته چکمو عوض کنم، نه وام بگیرم. خریدار جدید هم میگه برو هرکار دوست داری بکن.
متاسفانه وام هم پانزده ساله هست و هنوز 80 قسطش باقیمونده، مبلغ اقساط هم حدود 150 تومنه ولی اون یارو نمیده.
حالا یه راهنمایی از دوستان میخواستم که چیکار کنم خریدار مجاب بشه وام رو بنام خودش بزنه از طرفی هم بهونه میکنه من ضامن ندارم. خودت بیا ضامنم بشو وام رو بنامم کنیم.
تو رو حدا یه راه آسون و کم هزینه پیش پام بذارید، چون دستم خالیه از خودم هم کلاهبرداری شده زنم هم مهریه شو میخواد. کلا تو بن بست گیر کردم. بانک هم پدرمو در آورده.
با تشکر از وکلای عزیز

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا که شما اشتباه که سند زدید چون ملکی که در رهن بانک باشد تا اتمام اقساط بانک سندش انتقال نمیابد، ثانیا براش اظهار نامه بفرست مبنی براینکه طرف 5 روز برو اقساط معو قه را پرداخت کن در عیر این صورت به دلیل عدم پرداخت بیع را فسخ خواهم کرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهار نامه بفرستید مبنی بر اینکه اقساط معو قه را پرداخت کنید در عیر این صورت به دلیل عدم پرداخت بیع را فسخ خواهم کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید اقساط را پرداخت نمایید سپس از آن شخص شکایت کنید و ضرر و زیان خود را نیز مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اظهار نامه ارسال نمایید
و اقساط معوقه را خودتان پرداخت
نمایید و بعد دادخواست مطالبه وجه را
مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت مطالبه اقساط معوق اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که اقدامی جهت پرداخت نکرد دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رویه اصولی به این صورت است که شما اقساط را پرداخت و سپس دادخواست مطالبه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای انتقال وام به ایشان در زمان اخذ تعهد باید به بانک‌میگفتید تا در جریان باشد و ضامن هم خودش معرفی میکرد اگر شما ضامن شوید در صورت عدم پرداخت اقساط توسط ایشان ،اقساط از حساب شما برداشته میشود...در هر صورت با توجه به میایعه نام دادخواست الزام به ایفای تعهد به ایشان بدهید