مشاوره حقوقی رایگان - حق وکالت پرونده کیفری

سلام وکیلی که مبلغ 5000000تومان حق وکالت پرونده کیفری دریافت کرده ودر قرار دادمبلع 500000تومان ثبت کرده ومهمترازاین که به هیچ عنوان کاری نکردوجلسه اول دادسرا مشخص شد اهمیت به کار موکل نمیده چطورمیتونم پولم رو پس بگیرم خداشاهده قرض گرفتم شب عیدی

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
قرارداد وکالتنامه را مطالعه کردید و سپس رمزامضا به وکیل دادیدپس مطلع بوده اید و ایشان هم وکیل شما بوده اند و رای نگرفتن و اصطلاحا بیحق شناختن شما توسط قاضی دلیل کم کاری وکیل نیست .