مشاوره حقوقی رایگان - سلام. مدتی هست از مجتمع ما دزدی میشه. مثل بالابر آسانسور.دیش.موتور کولر دوچرخه و...نگهبان داره و 3مدیر.

سلام. مدتی هست از مجتمع مادزدی میشه.مثل بالابر آسانسور.دیش.موتور کولر دوچرخه و...نگهبان داره و 3مدیر. بعلت کمکاری مدیران دوربین ها به مدت1سال خراب هست و در نبود نگهبان از مجتمع دزدی میشه. من از نگهبان شکایت کردم ولی مدرکی ندارم که با مدیران همدست هست یا نگهبان. چکار میتونم بکنم که هم دزد پیدا بشه هم من به مالم برسم؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شکایت مدیران و نگهبان رو بکنید