مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

فردی در موضوع سبدگردانی بورس ازمن شکایت با مضمون کلاهبرذاری واغوا کرد و درنهایت من تبریه شده وقرار منع تعقیصادر شد. ضمن اینکه یکسال گدشته اخیزا در بین دوستان وکسبه اقدام به نشراکادیب نسبت به من دارد.چون مظلعم اعاده حیثیت مشمول زمان نمیشود اقدام خواهم کرد..فقط اینکه به همان دادگاهی که ایشون شاکی بوده اعاده حیثیت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان اعاده حیثیت وجود دارد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
معمولا قضات درکل کشور اعاده حیثیت را فقط در جرائم نسبت لواط و زنا دادن به کسی میپذیرند و در این مساله ای که شما فرمودید بلافاصله قرارمنع تعقیب صادرو اعلام میکنند . چون هر ادمی حق شکایت دارد و تظلم خواهی طبق قانون اساسی حق هرفرد است وشما نمیتوانید بابت اینکه ازشما شکایت کرده اند، از افراد شاکی شوید