مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر دولتی در توقیف ثبتی

باسلام خدمت وکلامحترم سوالی داشتم بابت مهریه ام توقیف ملکی نموده ام که مبلغش 4میلیارده ثبت میگه نیم عشردولتی بایدواریزکنی حقیقتاتوانش روندارم شغلم خانه داره. فقط شوهرم دوتاماشین به اسمم زده یکی پرایدمدل76ویکی پژومدل84.پرداخت نیم عشردولتی وظیفه شوهرم است یامن که توقیف ملک نموده ام
بنظرتون راهش چی میتونه باشه به ثبت اعساربدم؟ اگرماشین روبفروشم دراستعلام اجراثبت باخبرمیشند؟راهکارقانونی چی میتونه باشه ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نیم عشر از همان مالی که توقیف و به طلبکار داده شده اخذ میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیم عشر از همان مالی که توقیف و به طلبکار داده شده اخذ میشود