مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام وقت بخیر، یکی همکلاسیهامون برام گفت که مشتری کاشت مو گرفته و برا ضمانت کار ادل باید 12 بدی بعد از واریز و گرفتن ادرس اصلا اسمی به اون کلینیک نبود من چطوری اقدام کنم؟ فقط از اون خانم یه شماره تماس و شماره کارت دارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی شکایت کلاهبرداری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از شخصی که پول را به حساب ایشان واریز کردید و دوست خود شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید و