مشاوره حقوقی رایگان - شهرداری

سلام من زمینم کنار خیابون اصلیه
بعد شهرداری پیاده رو ازش کم کرده حدودا 32 متر برای پیاده رو برداشته میخاستم بپرسم آیا پیاده رو طبق قانون رایگانه برمیداره شهرداری یا باید به من در عوضش پول یا زمین بده؟
چون سمت چپ زمین 17 متر لازم دارم برای شهرداریه میگه اونو بخر ولی زمین خودمو رایگان برمیداره
سپاس از شما

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

با سلام اگر زمین در محدوده روستا و طرح هادی باشد معمولا عوضی در قبال ان داده نمیشود

پرسشگر :

در محدوده شهر هستیم.
ولی طرح هادی نمیدونم .باید از کجا بدونم تو محدوده طرح هادی هستیم یا نه؟
ممنونم

یک وکیل

از فرمانداری منطقه هم می توانید جویا شوید.

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

سلام.اصولا در قبالش معوض میدن چون شهرداری وجه نقد نداره و قاعدتا رایگان نیست.